Легендата на ЦСКА Цецо Йончев говори предТема Спорт и коментира

...
Легендата на ЦСКА Цецо Йончев говори предТема Спорт и коментира
Коментари Харесай

Цецо Йончев: ЦСКА трябва от десет мача да побеждава Лудогорец в поне 6-7

Легендата на ЦСКА Цецо Йончев приказва пред " Тема Спорт " и разяснява събитията в българския футбол и най-много обстановката на " Армията ".

" Все още си мисля, че ЦСКА продължава да няма като че ли упоритостите или не знам, опциите, да се върне на върха, да бъде номер едно! Финансови ли са аргументите, обстановката в страната ли пречи по някакъв метод - не знам тъкмо, само че ми се желае хората в клуба да бъдат малко повече амбициозни, да бъдат още по-надъхани, да възстановят оня фамозен червен футболен дух.

Някак си малко след началото на всеки сезон ми се коства, че прекомерно леко се предаваме, оправдаваме се, че Лудогорец е неосъществим, използваме го като някакво оправдание. И по този начин както вървят нещата, май още години наред ще си бъде по този начин. Освен в случай че самият Лудогорец не се срине по някакви извънфутболни аргументи, в случай че не го закъса и ние тогава да се възползваме от това. Но единствено можем да гадаем какъв брой ще е належащо да чакаме за този миг.

Вярно, в последния мач ги надиграхме, справедливо ги бихме, само че ЦСКА би трябвало от 10 мача да побеждава Лудогорец в най-малко 6-7, с цел да може да преобърне каруцата, да претендира, че е по-силен.

В Разград имам половин сезон като състезател. Но никой тогава, че и доста по-късно не си е помислял, че този тим един ден ще бъде хегемон на България. Но е реалност. Приемам го като един от парадоксите, случили се в България през последните три десетилетия. Едно е несъмнено - ЦСКА и Левски постоянно ще бъдат грандовете на българския футбол. Каквото ще да става ", сподели Йончев.
 Боби Галчев: Знаем по какъв начин Лудогорец печели купите си, не е загадка и за дребните деца
Боби Галчев: Знаем по какъв начин Лудогорец печели купите си, не е загадка и за дребните деца

" Мисля, че към този момент ЦСКА тази година е едно равнище над Лудогорец "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР