Легендата на ЦСКА - Стойчо Младенов даде обширно интервю пред

...
Легендата на ЦСКА - Стойчо Младенов даде обширно интервю пред
Коментари Харесай

Стойчо Младенов: ЦСКА стигна дъното заради некадърното му управление през последните осем години

Легендата на ЦСКА - Стойчо Младенов даде обстойно изявление пред сътрудниците от националната телевизия, в което приказва по голям брой забавни тематики, свързани с българския футбол. Есенцията от изявлението му беше, че неговият обичан " червен " отбор е достигнал своето дъно поради некачественото ръководство на фамилия Ганчеви през последните осем години. Ето какво още сподели Младенов:

" Очаквам на първо място сполучлива игра и положителни резултати от националния тим. Тимът се показва възходящо и положителната дисциплинираност, която съблюдават при Илиев. Извлича максимума от всеки един играч. Когато има положителни резултати, постоянно има колектив. Дано той се прояви и при неприятни резултати, нека такива обаче няма. Надявам се да се класираме на огромен конгрес, само че дано не натоварваме щаба с непотребни очаквания ", показа някогашният народен селекционер.
 Безредиците по време на баража сред ЦСКА и ФК ЦСКА 1948 обиколиха света
Безредиците по време на баража сред ЦСКА и ФК ЦСКА 1948 обиколиха света

Кадрите бяха отразени в доста страни

" Нашите клубове, които нямат шансове за купата, би трябвало да постановат млади футболисти. Задължително би трябвало да се постави таван на чужденците. Като приказваме за футбол, първото нещо са изискванията за работа - добра инфраструктура. Погледнете какви са бюджетите на нашите тимове! Немислимо е да се съпоставяме с огромните тимове.

Георги е бил мой играч. Познаваме се добре. Дано не се въздейства от напън в БФС, тъй като знам какво правеха с неговите прародители. Всичко в България се политизира. Винаги съм го казвал, тимът, който е най-близо да спре хегемонията на Лудогорец, е ЦСКА. По метода, по който се работеше в ЦСКА през последните осем години обаче, това бе пагубно - трето място и без Европа. Некадърно беше ръководството. Не трябваше да се позволява. ЦСКА трябваше да се бори постоянно за първото място. ДНК-то на ЦСКА съществуваше посредством последователност. Легендите на ЦСКА им се даваше късмет да работят в школата, а в този момент - виждаме някакви непознати хора. ЦСКА беше модернист във всяко едно отношение, само че всичко се наруши и се стигна до дъното.

ФК ЦСКА 1948 ме изненада. Имайки поради, че там политиката радикално се промени и се постановат български състезатели и класни чужденци, всичко стана позитивно. Вижте какъв брой младежи влязоха в първия тим! 

От по кое време го приказваме - би трябвало да има закон за хулиганството, би трябвало да се приключи футболното безчинство. Знам, че на всички ни е болно! Цял свят приказва за тези осъществявания. Трябва да се постави край. А подобен не се поставя, тъй като политиката се е заиграла с почитателите и това бави приемането на този закон. Не може да се продължава по този начин, би трябвало да чакаме някой да почине ли!? 

Лудогорец стартира да прави имидж и триумфи по най-скандалния метод. Спомнете си единствено началото им при първите трофеи - мачовете с Марек и Миньор...
 Синът на Вальо Илиев избавил млад състезател на ЦСКА от гнева на Сектор
Синът на Вальо Илиев избавил млад състезател на ЦСКА от гнева на Сектор " Г "

" Точно него ли откри да удряш "

Станислав Генчев не е единствената " бяла лястовица " в треньорството ни. Има и други хора, които се развиват сносно. Христо Янев, Тошко Янчев, Тунчев, Томаш..все са фрагменти на ЦСКА, които имат своето бъдеще. Трябва да им се дава късмет да порастват, само че не по метода, по който работят дадени клубове.

Не желая да разясня Левски, тъй като са доста чувствителни. Наско демонстрира необикновен темперамент и знам, че няма да се съобщи. Поздравления за отношението му към всички треньори до този миг, поддържа ги " до гроб ", по този начин да се каже.

Ако ЦСКА има потребност от мен, бих седнал да беседвам, само че няма да се предлагам самичък.
 Саша Илич получи избор на доверие в Русия
Саша Илич получи избор на доверие в Русия

Ще остане треньор на Пари НН
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР