Легендата на ЦСКА Стоян Йорданов се надява, че скоро "червените"

...
Легендата на ЦСКА Стоян Йорданов се надява, че скоро "червените"
Коментари Харесай

Легенда на ЦСКА: От 10 години сме едно нищо

Легендата на ЦСКА Стоян Йорданов се надява, че скоро "червените " още веднъж ще доближат до равнището си от предишното и клубът още веднъж ще се радва на огромни достижения, включително трофеи и и мощни мачове в Европа. Йорданов даде изявление в настоящо студио "Дерби ", което е представено от "Меридиан мач ".

"От 2009-та насам го караме единствено на рекомендации. Спечелихме две купи, само че това е за малко за ЦСКА. Болно е, че през последните 10-11 години сме едно нищо ", разяснява Йорданов.

"Трябва да се стигне отново ниовото от предишното и на нас, легендите, да ни се даде опция отново да се радваме на огромни достижения - трофеи, мощни мачове в Европа, а освен да живеем в предишното и да му се радваме ".

"Преди години плачехме, че няма терени за школата, а в този момент към този момент са цели пет, за което подравявам ръководсвтото. Когато мина обаче от време на време през "Армията " игрищата са празни, тъй като има деца на единствено едно от тях. Преди години не беше по този начин, в този момент няма деца. Преди в съсзнанието на всички се втълпяваше, че единствено успеха и първото място е значимо ".

"Не мога да схвана за какво треньорите се плашат да постановат млади играчи, а вземат единствено чужденци. Когато играхме великите ссрещи с Интер, аз бях на 22, Паро и Пената на по 21, а Цецо Атанасов - на 19 години. Как успявахме ние, а в този момент не могат? ", риторично приключи легендата на "червените ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР