Легендата на ЦСКА Петър Жеков не пропусне да захапе Димитър

...
Легендата на ЦСКА Петър Жеков не пропусне да захапе Димитър
Коментари Харесай

Жеков: Пената не знае български и живее на стара слава

Легендата на ЦСКА Петър Жеков не пропусне да захапе Димитър Пенев около проваления чоп на ЦСКА-София в Лига Европа. Легендарният голмайстор на " алените " показа пред " Меридиан Мач ", че не е бил сюрпризиран от случилото се.

Жеката се надява, че въпреки всичко следващата година ЦСКА-София ще играе в Европа. Той разяснява и наличието на Димитър Пенев на жребия в Нион.

" Сигурно не са могли да му върнат билета. Говори се, че бил късметлия, но е късметлия в други работи и живее на остаряла популярност.

Какъв бронзов медалист е? Откога на четвъртия дават бронз? Сигурно американците са имали доста бронз и взеха решение през 1994-а да дадат и на нашите. Не знам какво щеше да прави на жребия без езици. Пената и български не знае. Говори единствено шопски ", разяснява Жеков.

Голмайстор номер 1 в историята на футбола ни от дълго време се заяжда с някогашния си съотборник и съсед на столичната улица " Чехов ". Жаеата мина в лагера на Гриша Ганчев за една нощ, откакто беше измежду основателите за основаване на нов ЦСКА. Той обаче получи наказателна клауза от 12 000 лв. и се включи, въпреки и повече алегорично, в плана ЦСКА-София.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР