Легендата на ЦСКА Петър Жеков коментира победата на отбора в

...
Легендата на ЦСКА Петър Жеков коментира победата на отбора в
Коментари Харесай

Жеков: Ради ми счупи телефона да ходя при тях, номерата на Стойчо нямат край

Легендата на ЦСКА Петър Жеков разяснява успеха на тима в последния му мач и случилото се в Сектор " А " на стадион " Българска войска ".

" Публиката към този момент не е като едно време, когато играехме ние. Сега са по-озлобени. Виждайки два тима с име ЦСКА, те реагират. Победата си е победа. Вторият гол нямаше улавяне. Трудно се намира този ъгъл. Напрежението също оказа въздействие върху ЦСКА. И двата тима осъзнаваха, че борбата ще е на живот и гибел.

Чух обидите към Стойчо Младенов. Но, вижте - цялостен живот е в ЦСКА и внезапно напуща. Те и мен ме викаха, даже преди него. Ради Здравков ми се обажда 10 пъти, счупи ми телефона. Казах му, че не мога да отида. Как ще отида? Дошъл съм на " Армията " и съм си тук. Това е фиктивен тим за мен. Гледаха да разделят ЦСКА и хоп - 1948. Никой не ме е гонил. Стойчо и него не са гонили. Колко пъти се връщаше като треньор? Той се уплаши, че ще има дерби и напусна. Неговите номера нямат край.

Тази победа е специфична. Трябваше да бием тези " адаши ". Хвърлиха се всички, с крепко бягане, битка и натиснаха. Показаха по-голямо предпочитание ", сподели Жеков пред " Мач Телеграф ".
 Малкият Крум и голямата му обич към ЦСКА
Малкият Крум и голямата му обич към ЦСКА

Това дете е на всички места с тима
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР