Легендата на ЦСКА Ивайло Киров е харесван от всички. Отличен

...
Легендата на ЦСКА Ивайло Киров е харесван от всички. Отличен
Коментари Харесай

Иво Киров пред ТОПСПОРТ: ЦСКА не са Животните! Поведението им е позорно!

Легендата на ЦСКА Ивайло Киров е харесван от всички. Отличен футболист и добър по душа човек, той рядко може да бъде сърдит или отрицателно надъхан към който и да било. Е, случи се. Иво Киров е извънредно засегнат от случилото се със Стойчо Стоилов след мача с Лиепая. Самият той ни потърси, с цел да каже мнението си за грозната сцена на " Армията ".

" Това е неприемливо! Нямам думи да изкажа какъв брой съм засегнат и наскърбен. В това ли желаят да трансфорат ЦСКА - кавги, псувни, физическа разпра? За кои се мислят тези по този начин наречени ултраси? ЦСКА не са Животните, а естествените почитатели. И ние - хората, които дадохме доста на тима, които писахме историята му.

Поведението на тези хора е позорно! Цял свят ще ни упреква и ще гледа с неприятно око на ЦСКА. И изпратили футболистите с маймунски звуци. После желаят да идват положителни играчи. Как някой да пристигна, когато види и чуе по какъв начин се държат тези ултраси към футболистите?!

Крайно време е да се спре с тези безумия и да се върнем към нормалността. Няма тим, който единствено да побеждава. И да не ми приказват, че го вършат от обич към ЦСКА. Това не е обич, а грозна ненавист. Подкрепям Стойчо Стоилов и ще му го кажа персонално. Дано към този момент на Гриша Ганчев в действителност не му писне от нелепости и не си тръгне. Да ги забележим тогава тези почитатели по какъв начин ще събират пари да устоят професионален клуб. Да се осъзнаят малко. Хората ги е боязън да вървят на мачове поради такива видове ", разяснява разпалено Киров пред ТОПСПОРТ .
 Фенове на ЦСКА нападнаха Стойчо Стоилов! Обновена
Фенове на ЦСКА нападнаха Стойчо Стоилов!

Главният управител бе ударен
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР