Легендата на ЦСКА и на българския футбол Любослав Пенев ще

...
Легендата на ЦСКА и на българския футбол Любослав Пенев ще
Коментари Харесай

Любо Пенев ще бута Боби Михайлов от БФС

Легендата на ЦСКА и на българския футбол Любослав Пенев ще се кандидатира за поста президент на БФС на конгреса на централата през февруари следващата година, написа Gol.bg. Пенев сега е треньор на втория тим на Валенсия, само че по-късно през есента се чака публично да разгласи кандидатурата си, както и от кой клуб ще бъде повдигнат.

Пенев има упоритостта да започва и полемика в обществото за измененията, които са наложителни в българския футбол, както и най-наболелите проблеми.

За момента е ясно, че настоящият президент на централата Борислав Михайлов ще се кандидатира за нов мандат, което е и най-очакваното поради позициите, които заема. Непотвърдена е информацията за още една кандидатура за президентския пост на БФС. Не е изключено да става въпрос за Наско Сираков.

Управленският опит на Любо Пенев се свързва с интервал като президент на ЦСКА, когато смени на поста Илия Павлов. Бил е треньор на ЦСКА, на Литекс, на националния тим на България, откъдето си потегля поради тъждество в София с Малта (1:1).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР