Легендата на ЦСКА и Манчестър Юнайтед - Димитър Бербатов, не

...
Легендата на ЦСКА и Манчестър Юнайтед - Димитър Бербатов, не
Коментари Харесай

Бербатов: Краев има талант и самочувствие като на Роналдо, аз и Стоичков не сме били с такова

Легендата на ЦСКА и Манчестър Юнайтед - Димитър Бербатов, не пропусна и тази седмица да разяснява настоящи тематики, засягащи футболния живот в България.

Ясен Петров с първи повиквателни като селекционер на националния тим - повика 8, играещи в чужбина, за международните квалификации с Швейцария, Италия и Северна Ирландия


- Световните квалификации наближават и селекционерът на националния тим Ясен Петров повика своите избраници от чужбина. Две неща вършат усещане. В състава е извикан Андрей Гълъбинов! Момчето записва мощни дуели в италианската Серия " А ", играе против мощни тимове и футболисти. Честно казано, не ме интересува дали бележи задоволително голове, мисля, че той може да бъде употребен по разнообразни способи в нашия състав и да внесе тази нужна експанзия и физика, да тормози противниковите бранители! А това ще отваря пространства за по-бързите ни футболисти.

Другото, което прави усещане, е отсъствието на Краев! Несъмнено момчето има гений и качества, само че прекомерното показно самочувствие, вид Кристиано Роналдо, не е по усета на всички и по тази причина имаше толкоз рецензии по негов адрес. Особено когато не е подплатено с игра, рецензиите могат да бъдат много и заслужени! На мен Краев ми харесва, само че би трябвало да се замисли... Не си припомням аз или Христо Стоичков да сме показали сходно самочувствие на тази възраст, макар че аз бях играл край за Шампионската лига, а Ицо е с полуфинал за КНК с ЦСКА и пред трансфер в " Барса "! Да, времената са разнообразни, играчите - също, само че би трябвало да имаш действителна визия за самия себе си! Но това идва с годините! А самочувствието и превъзходството не е нужно да бъдат демонстрирани, те се усещат! Особенно на терена. Там е значимо!

- " Пирин " (Благоевград) насочен към завръщане в Първа лига

- " Пирин " (Благоевград) върви с бързи крачки към Първа лига! Нещо, което всички, свързани с тима, желаят да видят! Мисля, че имат силите да го създадат, само че когато стигнат до Първа лига, не би трябвало да не помнят, че тогава стартира значимата и сложна задача - да останат в елита и да продължат във възходяща линия. Спомням си, че това обяснявах и говорех преди време на хора, свързани с клуба, тъкмо когато беше на път да влезе в елита - направиха го и на другата година изпаднаха. Явно не ме бяха чули вярно. Правилното менажиране на един футболен клуб е от извънредно значение и се надявам хората в клуба да са наясно с това. И всеки да знае своето място, отговорности и отговорности, с цел да може най-после " Пирин " да отиде и остане там, където му е мястото - в Първа лига!

- Предстоящото съвещание на Изпълнителния комитет на БФС, на което ще се разисква датата за конгрес

- Този понеделник има съвещание на Изпълнителния комитет на БФС. Да се надяваме, че хората, които са краткотрайно изпълняващи и в оставки отпред на централата, ще вземат верните решения, свързани с бъдещето на футбола ни! Времето минава, само че всички знаем, че измененията се задават! Търсени са и са желани от футболната общност! Трябва да гледаме в бъдещето, да почитаме предишното, само че не и да живеем в него!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР