Легендата на ЦСКА Георги Велинов е обнадежден, че съвсем скоро

...
Легендата на ЦСКА Георги Велинов е обнадежден, че съвсем скоро
Коментари Харесай

Джони Велинов: Има нещо, което пречи на ЦСКА да стане шампион, но причината не е в клуба

Легендата на ЦСКА Георги Велинов е окуражен, че напълно скоро клубът ще разполага с тим, който да се бори за купата и за присъединяване в груповата фаза на Шампионска лига.

Бившият вратар на " алените " гостува в предаването " Арена спорт ", където уточни аргументите, отдалечили отбора от присъединяване в груповата фаза на Лигата на конференциите.

" Няма армеец, който да не е отчаян, че ЦСКА не доближи груповата фаза на Лигата на конференциите. Просто не беше нашият ден. Трябваше доста шанс, мощен тим са Базел. Да благодарим на момчетата, показаха се добре. Късметът не ни оказа помощ. Това е футболът - има наслада, има и горест ", показа той.

Бившият национал сложи огромни дълготрайни цели пред клуба.

" Отборът потегля напред. Полека ще се трансформира в един доста здрав тим. Догодина ще имаме тим, който желая да се класира в Шампионска лига. Толкова години не сме ставали първенци, че считам най-сетне да реализираме нещо, което желаем от дълго време. Мисля, че най-сетне ще стане, аз съм бил постоянно оптимист. Има нещо, което пречи на ЦСКА да стане първенец, само че не знам какво. Това нещо не е вътре в клуба ", добави той.
 Джони Велинов надъха почитателите на ЦСКА преди мача с ФК ЦСКА 1948
Джони Велинов надъха почитателите на ЦСКА преди мача с ФК ЦСКА 1948

Очаквам децата Ви да схванат от мен кой е най-великият клуб, споделя той

Русенецът е впечатлен от работата на старши треньора на ЦСКА Саша Илич.

" Той е бил в огромен тим като ЦСКА - Партизан. Амбицията му е огромна, не обича загубите. Ще направи това, което той желае. Надявам се да успее ", добави той.

Бившият пазач на " армейците " е срещу разединението на последователите сред двата клуба ЦСКА и ФК ЦСКА 1948.

" Не виждам за какво да е най-горещият мач. Мач като мач. Със Стойчо Младенов и другите ми сътрудници, които са в ЦСКА 1948 сме писали историята на ЦСКА. Може би в този момент са там, с цел да основат и там малко история. На " Армията " няма предатели, там играе ЦСКА. Аз не съм играл на " Бистрица ". След като ЦСКА 1948 стигне нашите триумфи, тогава може да сме единни, само че още им е рано. Създават се интриги против нашето ЦСКА. Пожелавам им на другите да са живи и здрави, само че ЦСКА е единствено един и един ще си остане. Аз съм за ЦСКА на " Армията ". Опитват се да скарат цесекарите, само че това няма да стане. Мисля, че ще победим ЦСКА 1948 много ", твърди той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР