Легендата на ЦСКА Димитър Пенев изненада привърженик на "червените", който

...
Легендата на ЦСКА Димитър Пенев изненада привърженик на "червените", който
Коментари Харесай

Димитър Пенев изненада фен на ЦСКА

Легендата на ЦСКА Димитър Пенев изненада последовател на "червените ", който е закупил ВИП билети за юбилея на 5 май. Навръх 70-ата годишнина на Националния стадион "Васил Левски " ЦСКА приема Лудогорец в мач от 33-ия кръг на Първа лига, който ще стартира в 20:00 часа.

Стойчо Младенов: ЦСКА е вяра, най-голямата марка на българския спорт

Два часа по-рано - в 18:00, стартира празникът на стадиона, по време на който почитателите ще станат очевидци на грандиозно шоу.

Димитър Ганев е почитател на ЦСКА още от дете. Той закупи ВИП билети за цялото си семейство, а в подмяна получи първокласни дарове от клуба в символ на признателност.

"Реших да си закупя ВИП билети, тъй като ми хареса самодейността на клуба, че постъпленията от тях ще отидат за изработката на нов терен въз основата в Панчарево, който ще бъде употребен от юношите на ЦСКА. Те са бъдещето на нашия клуб и съм благополучен, че мога да дам своя принос за тяхното развиване ", показа разчувстваният почитател пред формалния уебсайт на "армейците " CSKA.BG.

Фенове и управление на ЦСКА провеждат галерия за юбилея

"Призовавам всички последователи, които имат опция, да оказват помощ на обичания клуб, с цел да се върне допустимо най скоро там, където му е мястото - на върха ", съобщи Димитър Пенев.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР