Легендата на ЦСКА - Аспарух Никодимов - сподели пред Мач

...
Легендата на ЦСКА - Аспарух Никодимов - сподели пред Мач
Коментари Харесай

Паро: Плюс е за ЦСКА, че продължава да бъде воден от същия треньор

Легендата на ЦСКА - Аспарух Никодимов - показа пред " Мач Телеграф ", че новите попълнения на ЦСКА би трябвало да изиграят няколко публични срещи, с цел да им се дадат оценки. Той разяснява и решението на управлението Саша Илич да остане отпред на отбора.

" Новите попълнения ще ги забележим дали са качествени, откакто изиграят няколко публични мача за ЦСКА. Преди това мъчно може да се даде оценка. Във всички линии би трябвало да се усъвършенства конкуренцията в състава. Във всяка една би трябвало да има по един класен водач! Около него да се учат и младите. Плюс е за ЦСКА, че продължава да бъде воден от същия треньор в лицето на Саша Илич, само че да забележим. Ако и тази година сме втори в класирането, резултатът ще е еднакъв както в предходните. Разликата през миналия сезон спрямо другите беше, че дистанцията с Лудогорец до последно бе една точка, само че тя се оказа решаваща. Вярно е, че липсваше и шанс и беше пропусната дузпа в решителен миг, само че това е част от играта. Много години минаха, откогато ЦСКА не е бил първенец. Това значи, че нещо би трябвало да се промени.
 В Италия: Никола Илиев е все по-близо до ЦСКА
В Италия: Никола Илиев е все по-близо до ЦСКА

Това твърди италианският публицист Фабио Алампи, който следи от близко процесите в академията на Интер

Положително е, че се дават пари за играчи. Техните качества обаче се преценят по различен метод - на терена. Дано имат класа за ЦСКА. Дано да съумеят да надградят и е значимо темпото на игра да се усили. Бавно играят, освен ЦСКА, а множеството тимове в Първа лига. Жалко е, че се занемариха школите и останаха на назад във времето. Главната виновност пада върху БФС. Не го одобрявам това. Когато завърших с футбола, имах предложение да стана помощник-треньор в първия тим. Аз обаче желаех да пускам от първото ходило и това се случи. Започнах да упражнявам деца и последователно стигнах до това да повеждам първия тим. Яд ме е, че школите и тяхното развиване останаха на назад във времето ", приключи легендата на ЦСКА.
 Асприля: Искам да напусна Бейтар!
Асприля: Искам да напусна Бейтар!

Желанието на футболиста е да се причисли към ЦСКА
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР