Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов сподели пред Мач Телеграф как

...
Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов сподели пред Мач Телеграф как
Коментари Харесай

Паро: Саша Илич се справя добре, целта е титлата

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов показа пред " Мач Телеграф " по какъв начин е видял представянето на " армейците " през първия полусезон.

" Щом ЦСКА е на върха в класирането, значи полусезонът е добър. Оценката е добра, макар че има още какво да се желае и като игра и като резултати. Мисля, че ще трябват още две или три по-силни попълнения. Трябва малко повече дълбочина на някои постове. И в отбрана, и в нахлуване. Саша Илич знае най-добре къде има потребност от укрепване. Никога един треньор няма да каже, че играчите му са доста, в случай че има единствено по двама на един пост. Това е обикновено, тъй като сезоните са дълги и мачовете са доста.

Той би трябвало да има дълбочина в състава. Нужна е по-широка пейка. Според мен е допустимо Илич да си е запазил някои козове в загадка, само че до този миг се оправя добре. Лудогорец са малко разсеяни. Имат присъединяване в Европа, също така играят за Купата и в шампионата. Но на тях им оказват помощ в някои мачове малко. А на един мощен тим не би трябвало да му поднасяш по този начин някои неща. Не бива да се подминават някои засади, нарушавания и така нататък
 Майкъла: Много добре, че Дани Ганчев се зае с ЦСКА
Майкъла: Много добре, че Дани Ганчев се зае с ЦСКА

" Най-успешната за тима година, щом сме преди всичко ", сподели още някогашният футболист на отбора

Дали ЦСКА ще задържи върха е мистерия. Ако има положителни класни попълнения, мисля че могат да се оправят. Целта през 2023-та година естествено е купата! Това е най-важното достижение, а по-късно останалите фантазии. Стадионът се надявам да съумеят да го стартират, тъй като цялата " армейска " общественост заслужава едно съвременно оборудване. През това време ЦСКА може да играе на някой различен стадион мачовете си. Когато аз отидох в клуба през 1964-та на идната година започнаха градеж на стадиона и го подвигнаха. И в този момент ще съумеят, стига да има съгласие и да им разрешат. Всичко би трябвало да бъде законно. Другото е въпрос на време ", показа Никодимов.

" В България всичко е допустимо и по тази причина не изключвам сюжета, който се разви и предходната година. През този полусезон нямам някой любим от футболистите, който да отлича от останалите. С интерес виждам, в случай че се изяви някое младо българче. Някой нов Стоичков или Якимов, само че доста рядко получават шансове тези деца. Така и се чудя за какво са ни тези школи, като не им даваме път на децата. Пращат ги сякаш някъде да се развиват, само че доста рядко се връща някой в клуба и това не важи единствено за ЦСКА, а за всички български тимове.

Аз не знам какво имат да разделят почитателите и управлението. Ето, че управление прави всичко допустимо стадиона да се вдигне и да се вземат нови попълнения, които да оказват помощ да спечелим купата. Някой може и да е сбъркал, само че няма безгрешни хора. В едно семейство като се скарат след ден, два се утвърждават. Или обичаш един клуб и искаш да му окажеш помощ, или не. Трябва да се почитаме всички и да сме обединени. За една концепция се борим всички! ", каза още легендата на " алените ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР