Легендата на ЦСКА - Аспарух Никодимов, коментира пред Тема Спорт

...
Легендата на ЦСКА - Аспарух Никодимов, коментира пред Тема Спорт
Коментари Харесай

Паро: ЦСКА трябваше да спечели в Кърджали, разчита се изцяло на Кайседо

Легендата на ЦСКА - Аспарух Никодимов, разяснява пред " Тема Спорт " представянето на " армейците " при последното им посещение за годината на Арда. Ето какво сподели Паро:

" ЦСКА още веднъж се провали в задачата си да съкрати по-значително изоставането от водача Лудогорец. " Армейците " получиха доста добра опция в Кърджали, само че за следващ път през този сезон не демонстрираха задоволително причини, с цел да стигнат до трите точки и да дишат във врата на директния си съперник за купата. След няколко неверни стъпки от началото на акцията, загубата на разградчани от Пирин отново направи по този начин, че първото място да наподобява постижимо в обозримото бъдеще. В понеделник на " Армията " следва дерби точно сред двата кандидата за шампионския трофей. За да влезе в този конфликт с закъснение от едвам три точки, ЦСКА трябваше да завоюва в Кърджали. Вместо това, както и в предходните сходни обстановки през този сезон, отборът се блъсна челно в него. Неспособността за взимане на такива " шампионски " победи за следващ път сподели, че футболистите на " Армията " не разполагат с нужните душeвност и нрав да се борят за първото място. Освен това някои от тях още веднъж демонстрираха, че просто не са научени и точно по тази причина са попаднали в последна сметка в България.
 Густаво Бусато ще пази вратата на ЦСКА в мача с Лудогорец
Густаво Бусато ще пази вратата на ЦСКА в мача с Лудогорец

Очаква се Димитър Евтимов още веднъж да отстъпи мястото си на бразилеца

В играта на ЦСКА още веднъж липсваше скорост и дейностите на отбора бяха елементарно предвидими. В центъра на терена няма изобретателен състезател, който да умее да промени ритъма на дуелите и да ги реши с едно свое отиграване. Разчита се съвсем напълно на центрирания към Кайседо, който, от своя страна, прави каквото може. Въпреки че и към неговите механически умения може да има съществени забележки, той употребява най-силните си качества и носи позитиви на отбора. " Армейците " играха едва в офанзива, само че въпреки всичко стигнаха до две попадения, които би трябвало за тим като ЦСКА да значат и победа.

Тук обаче идва ред и на отбраната, която да опази алената врата. Крайните бранители и изключително Вион, който се показа трагично, демонстрират доста ниска тактическа просветеност. Активни са в офанзива, само че разрешават работата им в нападателен проект съществено да нарушава успеваемостта им в отбранителен. Често оставят зоните си празни, а също така нямат разбиране от думата " подсигуряване ". Или не знаят главните закони на играта в отбрана, или просто толкоз си могат. Вион в следващ мач показва доста брак в отиграванията и огромни механически грапавини. Футболистът, който съвсем във всеки дуел покрива непознатите неточности - Матей, също се показа под равнището си в Кърджали, което предопредели и цялостните слаби изяви на отбора в отбранителен проект ".
 В Еквадор още веднъж хвалят Жорди Кайседо
В Еквадор още веднъж хвалят Жорди Кайседо

Футболната федерация на страната поздрави нападателя за двата му гола против Арда
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР