Легендата на ЦСКА - Аспарух Никодимов коментира деликатната ситуация в

...
Легендата на ЦСКА - Аспарух Никодимов коментира деликатната ситуация в
Коментари Харесай

Аспарух Никодимов призова за червено обединение

Легендата на ЦСКА - Аспарух Никодимов разяснява деликатната обстановка в лагера на " алените " и прикани за обединяване сред управлението на клуба и последователите.

" Феновете от своя страна са прави, само че би трябвало да се огледа и от другата страна. Най-лесно е да се прогони някой, а по-късно какво ще последва? Малко ми се виждат прибързани дейностите и решенията на последователите. Трябва да седнат и двете страни и да се схванат, с цел да се оправят нещата. Колко пъти към този момент напускаха играчи и треньори... Първенството е ясно, че е изгубено. Лудогорец сега имат по-добър тим от нас или най-малко това демонстрират резултатите. Получават и по едно рамо в сложните моменти, само че като цяло са по-организирани. Може и да ги победим в някой мач, само че по-късно губим доста точки, даже и като домакини. За да станеш първенец, би трябвало от 15 мача да играеш на високо равнище в най-малко 13. А ние се хвърляме на " орлите " и след това позволяваме неточности. Това са тънкости на които би трябвало да се обърне внимание.
 Гриша Ганчев няма желание да се отдръпва от ЦСКА
Гриша Ганчев няма желание да се отдръпва от ЦСКА

Следи изкъсо процесите в столичния гранд

Феновете и управлението на ЦСКА би трябвало да се схванат. Непосилно е единствено един човек да устоя един тим в България. Трябва и последователите да оказват помощ. Който с каквото може или даже, в случай че има по-заможни, да влагат повече. Като имат искания, би трябвало да оказват помощ. Отстрани наподобява доста елементарно, само че действително изобщо не е по този начин. Когато си вътре и видиш с очи хората, с които работиш, какви характери са и т.н, излиза наяве, че не е толкоз елементарно.

Трудно е почитателите да устоят под каквато и да е форма сами клуба. Но могат да оказват помощ на притежателите, в случай че измежду тях има заможни, да влагат в тима. В последна сметка у нас, който дава парите, той поръчва музиката. Познавам огромна част от върлите последователи на отбора. Те обичат ЦСКА и са го доказвали неведнъж. Призовавам ги да седнат с управлението на една маса, да помислят, и да видят кой с какво и по какъв начин може да помогне. Минал съм по този път и не е прелестно, тъй като се основава напрежение, което рефлектира върху играчите, а някои от тях единствено това чакат ", съобщи той пред " Мач Телеграф ".
 Тибо Вион се завръща в титулярния състав на ЦСКА
Тибо Вион се завръща в титулярния състав на ЦСКА

Замества санкции Турицов
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР