Легендата на тениса Джон Макенроу посочи Григор Димитров като състезателя,

...
Легендата на тениса Джон Макенроу посочи Григор Димитров като състезателя,
Коментари Харесай

Джон Макенроу пред БНТ: Григор Димитров е тенисистът, подобрил най-много играта си през последната година

Легендата на тениса Джон Макенроу уточни Григор Димитров като състезателя, подобрил най-вече играта си през предходната година.

Макенроу, който сега извършва ролята на специалист за Евроспорт, показа мнението си за първата ни ракета в полемика със спортни публицисти. В отговор на въпрос от Българската национална телевизия за представянето на Григор Димитров Джон Макенроу се изрече ласкаво за 13-я в света.

" Ако би трябвало да посочи един състезател, който през миналата година е подобрил играта си доста повече от всеки различен тенисист, то това е Димитров. Много се веселя да видя това развиване у него. Винаги е бил класен състезател и добър човек, само че имаше и своите проблеми - травми, само че най-много неналичието на самочувствие. Играе тъкмо толкоз добре, колкото и останалите ", съобщи той.

Носителят на седем трофеи от Големия шлем съобщи, че Димитров е кадърен на още по-големи триумфи.

" Надявам се, че ще успее да направи своя пробив, тъй като постоянно е доста вълнуващо да видиш по какъв начин някой се е научил по сложния метод и съумява да реализира нещо огромно. Залагам на него ", добави той.

Следващото предизвикателство пред Григор Димитров е шампионатът от сериите АТП 250 в Марсилия, който стартира на 5 февруари.

Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР