Легендата на световния футбол Франц Бекенбауер разкри за здравословен проблем,

...
Легендата на световния футбол Франц Бекенбауер разкри за здравословен проблем,
Коментари Харесай

Кайзер Франц разкри за здравословни проблеми

Легендата на международния футбол Франц Бекенбауер разкри за здравословен проблем, който го мъчи от много време. Германецът страда от положение на очите, което е довело до съвсем цялостната загуба на зрение в дясното му око.

Той е получил така наречен "очен инфаркт ", който в случай че не бъде лекуван в точния момент, може да довде до цялостна слепота. Кайзера въпреки всичко е работил относително в точния момент, тъй като е запазил зрението на другото си око. От това положение са застрашени хората със сърдечни проблеми, а легендата претърпя две интервенции на сърдечния мускул през 2016 и 2017 година

"Всички знаете, че от известно време имам проблеми със здравето. Но в последно време прекарах известно време в очна клиника. В последна сметка, не виждам съвсем нищо с дясното си око. Така че дано никой не ми се сърди, в случай че го подмина на улицата или просто не го виждам ", съобщи Бекенбауер.

Легендата на Байерн и Германия ще навърши 74 години след по-малко от два месеца, а от няколко години твърди, че е един "щастлив пенсионер " и се е отдал единствено на визитата на публични събития.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР