Легендата на Стивън Джерард продължава да върши чудесна като мениджър

...
Легендата на Стивън Джерард продължава да върши чудесна като мениджър
Коментари Харесай

От изпадащ до топ 10: Джерард вдъхнови Астън Вила за четвърти триумф!

Легендата на Стивън Джерард продължава да прави чудесна като управител на Астън Вила, откакто изведе отбора до нова победа над Нюкасъл с 2:0 като посетител в мач от междинния 17-и кръг във Висшата лига. Това бе четвърта победа за Стиви Джи след идването му във Вила от шест мача.
20-годишният халф Джейкъб Рамзи даде задатък на Астън Вила в 34-ата минута, възползвайки се от асистенция на Оли Уоткинс. Тъкмо Уоткинс вкара второто попадение за Вила в мача, пристигнало в края на срещата. Това бе втора " суха мрежа " за бирмингамци в ерата " Джерард ".
Преди Джерард Астън Вила бе в серия от пет следващи загуби и се бореше за оцеляването си. След шест мача със Стиви Джи бирмингамци записаха победи над Брайтън, Кристъл Палас, Лестър и в този момент Норич, а отстъпиха само на първенеца Манчестър Сити и един от кандидатите за купата Ливърпул.
И в двата мача със Сити и Ливърпул Астън Вила загуби с един гол разлика и също бе доста покрай това да вземе точки. Добрата работа на Джерард изведе Астън Вила от рисковата зона и даже вкара отбора в първата половина на таблицата - до девето място, с актив от 22 точки. Норич пък остава на дъното с 10 пункта.
В идващия кръг Астън Вила посреща 18-ия Бърнли, до момента в който Норич гостува на Уест Хям.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР