Легендата на сръбския футбол и Партизан - Саша Илич, официално

...
Легендата на сръбския футбол и Партизан - Саша Илич, официално
Коментари Харесай

ЦСКА обяви гробаря Саша Илич за новия треньор на отбора

Легендата на сръбския футбол и Партизан - Саша Илич, публично е новият треньор на ЦСКА, оповестиха от клуба.

Ето по какъв начин " алените " презентираха младия експерт на уеб страницата си:

" Армейци,

Саша Илич е новият ментор на ЦСКА. Ръководството на клуба завърши договарянията със сръбския треньор, който ще изведе тима за първата му подготовка в понеделник. Договорът на Илич е за две години, а в неговия екип на Армията ще влязат и четирима асистенти, които ще поемат обособените звена в подготвителната, кондиционната и аналитична работа. Това са Величко Капланович, Милорад Пекович, Дарко Обрадович и Слободан Милинкович. В околните дни ще стане явен и окончателният състав на щаба за новия сезон.

44-годишният Саша Илич до неотдавна бе отпред на Чукарички, с който сервира приятна изненада в сръбската Суперлига, класирайки сензационно скромния отбор на 3-то място. Преди това наставникът е работил в разнообразни младежки и юношески национални гарнитури на Сърбия, както и като асистент на Драган Стойкович в репрезентацията на западните ни съседи.

Като футболист Илич се трансформира в легенда на Партизан, записвайки за белградския гранд цели 20 сезона. Той е играчът с най-вече мачове в историята на " гробарите ", а във визитката му личат извоювани 11 шампионски трофеи и 7 купи на страната. Извън Сърбия, спортната му кариера минава в Селта, Галатасарай, Ред Бул Залцбург и Лариса.

Лятната подготовка на ЦСКА ще премине в няколко стадия. Всички футболисти, без националните състезатели на обособените страни, ще се съберат на Панчарево на 6 юни, като в първите дни са планувани обичайните медицински проучвания и проби.

Очаквайте цялостни елементи за цялата подготовка напълно скоро! "
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР