Легендата на сръбската музика Драгана Миркович ще гостува в замъка

...
Легендата на сръбската музика Драгана Миркович ще гостува в замъка
Коментари Харесай

Галена и Драгана Миркович заедно

Легендата на сръбската музика Драгана Миркович ще гостува в замъка на българската си колежка Галена край Арбанаси.

Така тя ще бъде втората солистка на незабравимия оркестър " Южни ветар “ след Миле Китич с рецитал в Калояновата цитадела. 

Кошница

Заедно с нея обаче ще бъде родната прима Глория, като двете ще изнесат общ концерт на 19 октомври 2024 година в заведението на Галена и мъжа й Галин. “За мен е чест " – разгласи певицата пред почитателите си в обществената мрежа, като разгласява постер на събитието.

Новината провокира многочислени лайкове и мнения от страна на почитателите, които са безапелационни, че това ще е неповторима музикална вечер.

Драгана и Глория се сближиха след общия си концерт във Видин през лятото на 2021 година Тогава стана ясно, че благосклонностите им една към друга са огромни, като това бе доказано с великодушните суперлативи, които изпълнителките си размениха пред феновете.

През ноември същата година Глория посети малкия екран на Драгана Миркович по специфична покана. Примата на попфолка се появи в студиото на DM SAT в Пожаревац, като сервира цяла кошница с дарове за Миркович.

Приказка

Преди да гостува в Арбанаси, Глория ще изнесе своя юбилеен концерт-спектакъл “Музикална приказка ", който ще се състои на 28 юни в зала 1 на НДК. С него най-ярката ни фолк звезда ще означи 30 години на сцена.

Прекрасна музика, обичани дуетни сътрудници, неповторима страст и изненади ще радват феновете по време на шоуто, а залата към този момент е съвсем разпродадена. 2024 година е юбилейна и за Драгана Миркович, като тя към този момент разгласи, че ще подари парите от всичките си концерти за щедрост.

Звездата реши тази година в символ на своята 40-годишна кариера и признателност към всички свои почитатели освен да направи турне, с което да зарадва феновете си, само че и да помогне на всички тези, които имат потребност от поддръжка.

" Взех решение, че това турне ще бъде в символ на човечност, тъй че приходите ми от всеки концерт да бъдат ориентирани към тези, които имат най-голяма потребност от помощ. Просто усещах, че четиридесетте години кариера са мотив да благодаря на всички мои фенове. Щастието се усилва, когато е споделено, а всяка опция да направя положително и хуманно дело постоянно ме е правела неописуемо щастлива. Ето за какво в този момент повече от всеки път желая да развеселявам колкото се може повече хора и имам основателна причина за това ", споделя певицата, която в края на 2023 година изнесе огромен концерт дружно с колежката си Лепа Брена в зала " Арена София " за рождения ден на радио " Веселина “.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР