Легендата на Спартак Варна Пламен Казаков очаква неговият роден тим

...
Легендата на Спартак Варна Пламен Казаков очаква неговият роден тим
Коментари Харесай

Пламен Казаков: Очаквам Спартак да елиминира Крумовград за Купата

Легендата на Спартак Варна Пламен Казаков чака неговият роден отбор да изиграе мощен мач против елитния Крумовград за Купата и да излезе краен победител. Сблъсъкът от 1/16-финалите е в сряда от 15 часа на стадион „ Спартак “.

„ Спартак е в добра форма и като се изключи че желае да се върне в елита, доколкото разбирам, има упоритости да се показа почтено и във втория по мощ шампионат, като опита да стигне колкото се може по-далеч в него “, стартира Казаков.

„ Крумовград се показва добре като дилетант при майсторите, само че в последните срещи не записа положителни резултати и има компликации при вкарването на голове. Разбира се, турнирните борби нямат нищо общо с турнирните, само че аз се надявам Спартак освен да се опълчи сполучливо на своя първокласен противник, само че и да го отстрани “, добави Пламен Казаков.

Бившият полузащитник е част от най-успешния тим в историята на Спартак, който преди 40 години – при започване на април 1983 година, играе край за Купата против ЦСКА на стадион „ Девети септември “ в Пловдив.

„ Помня, че се получи футболен празник, защото пристигнаха доста хора на неповторим стадион, на който за жалост към този момент не се играят огромни мачове. Още в 7-ата минута Стефан Найденов, Бог да го елементарни, раздруса напречната греда след страховит шут с левия крайник. Впоследствие ЦСКА завоюва с 4:0, а след това стана и първенец, което ни разреши като финалист в шампионата да изиграем двата исторически дуела с Манчестър Юнайтед “, върна се обратно във времето Казаков.

  
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР