Легендата на Спартак Варна Красимир Зафиров е убеден, че неговият

...
Легендата на Спартак Варна Красимир Зафиров е убеден, че неговият
Коментари Харесай

Красимир Зафиров: Спокоен съм за бъдещето на Спартак

Легендата на Спартак Варна Красимир Зафиров е уверен, че неговият роден клуб ще бъде още по-силен през пролетта и може да реализира високата цел.

„ Соколите “ зимуват на второ място във втория ешелон, което дава право на директна елитна промоция.

„ През есента направихме няколко неточности, само че да не забравяме, че през лятото взехме 18 нови играчи и за повторно през последните 6 месеца се наложи да вършим чисто нов тим. Затова лиши време, до момента в който се усъвършенства взаимоотношението сред играчите и се заздрави синхрона. Постепенно обаче нещата започнаха да се случват по този начин, както ги желаеме и най-важното е, че заиграхме по-добре и сме на едно от първите две места “, сподели Зафиров, който е избиран два пъти за вратар №1 на България.

„ За пролетта съм оптимист, защото имах опция да беседвам преди дни със притежателя на клуба господин Павлин Николов, и ми хареса визията, която има за развиването на клуба. Очаквам Спартак да бъде още по-силен през втория дял в шампионата и да радва своите симпатизанти. Искам също да поздравя всички спартаклии с настъпването на коледните и новогодишни празници, да им пожелая да са здрави и през май другата година дружно да отбележим завръщането на нашия обичан отбор в групата на майсторите, там където му е мястото “, добави Красимир Зафиров.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР