Легендата на Славия - Андрей Желязков - смята, че победата

...
Легендата на Славия - Андрей Желязков - смята, че победата
Коментари Харесай

Жужо: Крумовград е от приятните изненади в първенството

Легендата на Славия - Андрей Желязков - счита, че успеха на " белите " над Крумовград е наложителна, само че няма да пристигна по никакъв начин елементарно.

" В реалност трите точки са най-важни в идната среща с Крумовград. От друга страна, в случай че се играе единствено за успеха, знаем че от време на време мъчно се взима. След всяка промяна на треньора с нов постоянно има един миг, когато играчите желаят да се потвърдят пред него. Златомир Загорчич е бил към този момент няколко пъти отпред на Славия и допускам, че ще има промени в състава и схемата. Мисля, че " белите " ще победят, въпреки и мъчно. Въпреки всичко, не трябва да отписваме тима на Крумовград, тъй като те играят доста прелестен футбол.
 Жужо: Българският футбол е в задънена улица, не виждам по какъв начин ще излезем от нея
Жужо: Българският футбол е в задънена улица, не виждам по какъв начин ще излезем от нея

Легендата на Славия показа мнението си

Те са от приятните изненади в шампионата. Много уравновесен отбор. Загорчич е несъмнено най-успешният треньор на Славия в последните години. Спечели и Купата на България с " белите ". Когато той води тима, се вижда, че играчите се стараят да се надиграват с съперника и не се тормозят от по-големите тимове. След неговото завръщане се надявам нещата да наподобяват още веднъж по същия метод. Надявам се да извади тима от тази неприятна обстановка и да усъвършенства класирането му. Той познава ситуацията, а тя не се е трансформирала доста след неговото последно овакантяване ", съобщи Жужо пред " Мач Телеграф ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР