Легендата на Селтик и бивш съотборник на Стилиян Петров -

...
Легендата на Селтик и бивш съотборник на Стилиян Петров -
Коментари Харесай

Ексколега на Стилиян Петров: Той ми подаде за толкова много голове

Легендата на Селтик и някогашен съотборник на Стилиян Петров - Хенрик Ларсон, приказва за времето, в което играеше с българския състезател в Шотландия.

"Знаех, че ще вкарам голове, не съм и мечтал да вкарам толкоз доста. Обичах да играя за Селтик и отидох там в точния миг. Там се построих като състезател. В първия ми сезон спечелихме шампионата и спряхме Рейнджърс да стигне до десета поредна купа ", Ларсон пред "4-4-2 ".

"Достигането ни до финала в Купата на УЕФА през 2003 година беше фантастично. Около мен имаше толкоз в действителност положителни играчи, като Крис Сътън, Стилиян Петров, Алън Томпсън, Пол Ламбърт и Любомир Моравчик. Това правеше доста по-лесно за мен да въвеждам голове. Те ми подаваха толкоз доста ".

Ларсон приказва и за престоя си в Барселона: "Роналдиньо беше извънреден състезател и страховит човек. Бях очевидец на довечера в Мадрид, когато той игра толкоз добре против Реал, че почитателите на противника го изпратиха с овации. Това не се случва постоянно на "Бернабеу ".
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР