Легендата на руската естрада Алла Пугачова се завърна изненадващо в

...
Легендата на руската естрада Алла Пугачова се завърна изненадващо в
Коментари Харесай

Алла Пугачова с изненадваща стъпка

Легендата на съветската сцена Алла Пугачова се завърна изненадващо в родината си. Певицата и актриса дойде без предизвестие в столицата с влака Псков-Москва и бе снимана на гарата в Москва рано сутринта в четвъртък.

Въпреки, че Пугачова напусна влака последна, тъй че да остане незабелязана от останалите пасажери, въпреки всичко бе снимана от наблюдателни руснаци в компанията на двама асистенти - мъж и жена. Звездата вървеше изцяло умерено по перона, разговаряйки със спътниците си. Тя бе облечена топло в бяло палто от овча кожа и бяла шапка.

На изхода от гарата 74-годишната Алла се качи в черен Ролс-Ройс със затъмнени стъкла и опраши към своя палат в село Кал.

Алла напусна Русия и заживя дружно със брачна половинка си Максим Галкин в Израел при започване на войната в Украйна, откакто той бе разгласен за задграничен сътрудник от Кремъл. Избухването на спора в Близкия изток след офанзивата на Хамас, принуди звездата и фамилията ѝ да изоставен и Израел. Алла и Галкин бяха видена за последно в Кипър, където също имат имение.

Алла Пугачова е пристигнала в Москва на 2 ноември в Москва, удостовери нейната асистентка Елена Чупракова. Тя не посочи какъв брой дълго ще остане звездата в Русия, както и по каква работа е пристигнала.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР