Легендата на Рома и световен шампион с Италия от 2006

...
Легендата на Рома и световен шампион с Италия от 2006
Коментари Харесай

Тоти: Знам как се чувства Кристиано Роналдо

Легендата на Рома и международен първенец с Италия от 2006 година Франческо Тоти съобщи, че съчувства на Кристиано Роналдо, който се намира в най-трудния интервал от кариерата си. Португалската звезда е без клуб, откакто напусна Манчестър Юнайтед, а на Мондиал 2022 беше оставен на пейката в мачовете против Швейцария и Мароко от елиминациите. 

“Гледайки протичащото се с Роналдо през последните няколко месеца, се връщам към това, което изпитвах аз. Мисля, че той би трябвало да получи повече почитание. Знам по какъв начин се чувстваш, когато към този момент не си на върхам а дълго време си бил там ”, разяснява Тоти. 

Принца на Рим не искаше още да завършва с футбола и влезе в спор със старши треньорът Лучано Спалети, а управлението на Рома не му предложи нов контракт. 

“Да спечелиш международната купа е нещо, което остава с теб през целия ти живот. Мисля, че тимът на Италия от 2006 година сигурно щеше да е измежду полуфиналистите на настоящето Световно състезание ”, уточни Тоти. 

“Меси и Марадона? За мен Марадона е футболът. Меси е най-хубавият футболист сега, само че към момента е след Диего ”, сподели още Франческо Тоти.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР