Легендата на Рома - Франческо Тоти вярва, че треньорът Жозе

...
Легендата на Рома - Франческо Тоти вярва, че треньорът Жозе
Коментари Харесай

Тоти изрази надежда, че Моуриньо ще остане в Рома, и посочи фаворита си за нов треньор на Наполи

Легендата на Рома - Франческо Тоти има вяра, че треньорът Жозе Моуриньо и управлението на клуба към този момент са взели решение дали ще продължат дружно и през сезон 2023/24, като съобщи, че се надява португалецът да остане. Принца на Рим също по този начин счита, че Луис Енрике би бил подобаващ заместител на Лучано Спалети отпред на Наполи. 46-годишният някогашен футболист е работил под управлението и на двамата експерти по време на кариерата си в Рома.

„ Енрике би бил съвършен за Наполи. Харесвам го, удивлявам му се и мисля, че ще се оправи добре. Луис Енрике е добър и непретенциозен човек, който написа история и като футболист, и като треньор. Смятам, че би бил добра алтернатива за Наполи “, разяснява Тоти пред Corriere dello Sport във връзка испанеца.

Попитан дали Енрике има общи характерности със Спалети, той отговори: „ Те си наподобяват, що се отнася до жанр на игра и по какъв начин организират подготвителни сесии. Мисля, че Луис би бил отличен избор “, добави славният нападател, а във връзка бъдещето на Моуриньо отпред на Рома, той сподели: „ Това е футболът и изборът е на Жозе. Мисля, че той и клубът към този момент са решили и ще го разгласят след финала в Лига Европа. Надявам се да остане. “

„ Вълците “ се приготвят за финала в Лига Европа на 31 май против Севиля, а Тоти удостовери, че ще стиска палци за обичания си клуб. „ Надявам се Рома да завоюва, само че в един край всичко може да се случи. Сезонът няма да бъде неприятен за тима, в случай че загуби, тъй като също е значимо, че доближи до финала. Но, в случай че завоюва, това би бил значим резултат. Надявам се Пауло Дибала да успее да се възвърне “, съобщи той.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР