Легендата на Рома Франческо Тоти вярва, че ще се завърне

...
Легендата на Рома Франческо Тоти вярва, че ще се завърне
Коментари Харесай

Рано или късно ще се завърна в Рома, сигурен е Тоти

Легендата на Рома Франческо Тоти има вяра, че ще се завърне в обичания си клуб рано или късно. Той посвети цялата си спортна кариера на Рома, а откакто окачи обувките на пирона, зае управителен пост в клуба. След къс престой на новата служба Тоти напусна Рома със скандал.
След промяната на собствеността на клуба той се надява още веднъж да стартира работа в тима на сърцето си, само че на този стадий не е имал контакт с новите притежатели от семейство Фридкин.

" Кога ще се завърна в Рома? - разяснява Тоти пред “Република”. - Няма еднопосочен отговор, тъй като има прекалено много нюанси, само че рано или късно ще се случи. Ако ме питате по кое време ще се срещна с Дан Фридкин, ще отговоря, че когато ме предложения на кафе. Със сигурност това ще се случи, само че на този стадий не са ме потърсили. Дан Фридкин бързо разбра едно фундаментално нещо. В Рома притежателят би трябвало да участва физически. Затова е хубаво, че неговият наследник Райън се мести в Рим. Бившият притежател Джеймс Палота направи неточност, тъй като взимаше решения от разстояние на база слухове”.
A moment of contemplation before retirement.
— Francesco Totti Brasil (@TottiBrasil)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР