Легендата на Рома Франческо Тоти, който след отказването си от

...
Легендата на Рома Франческо Тоти, който след отказването си от
Коментари Харесай

Тоти коментира грозната постъпка на Де Роси

Легендата на Рома Франческо Тоти, който след отказването си от футбола по-рано тази година заема директороски пост в клуба от Вечния град, разяснява безумната постъпка на настоящия капитан на “вълците” Даниеле Де Роси в мача с Дженоа (1:1) през вчерашния ден. Де Роси удари Джанлука Лападула в наказателното поле на Рома през вчерашния ден и това докара до дузпа за “грифоните” от Генуа и червен картон за 34-годишния халф, който неотдавна разгласи отдръпването си от италианския народен тим. Инцидентът се случи в средата на второто полувреме, броени минути откакто “джалоросите” бяха повели с 1:0 с гол на Стефан Ел Шаарауи.

Tutti hanno il diritto di sbagliare. Daniele ieri ha sbagliato ed è il primo a saperlo.
Ma nessuno può mettere in discussione quello che ha fatto e quello che farà per la Roma: è il nostro capitano.
Ora al lavoro, tutti insieme, per ripartire subito. pic.twitter.com/lU4VzMG0Lx
— Francesco Totti (@Totti) November 27, 2017
Де Роси през вчерашния ден се извини за проявата си, а през днешния ден Тоти разгласява в Twitter своята позиция по въпроса. “Всеки има правото да сгреши. Даниеле сгреши през вчерашния ден, само че той е първият, който осъзнава това. Но никой не може да оспори това, което той е направил и ще направи за Рома - той е нашият капитан. Сега всички ще работим дружно, с цел да се вдигнем бързо на крака”, написа Тоти, като добави към текста си и фотография, на която полузащитникът го е прегърнал.

СИТУАЦИЯТА С ЧЕРВЕНИЯ КАРТОН НА ДЕ РОСИ ВИЖТЕ ТУК!

След тази неверна стъпка Рома заема четвърто място в класирането с 31 точки (и мач по-малко). С 38 точки на върха е Наполи, следван от Интер с 36 и Ювентус с 34. Дженоа е на 17-о място с 10 точки. Серия А 14 кръг, неделя 26 ноември  Дженоа 1:1краен резулат  Рома
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР