Легендата на Рома Франческо Тоти говори публично за първи път

...
Легендата на Рома Франческо Тоти говори публично за първи път
Коментари Харесай

Тоти проговори за развода с Илари: Не е вярно, че съм изневерил първи

Легендата на Рома Франческо Тоти приказва обществено за първи път за развода си с Илари Блази и новия си романс с Ноеми Боки, настоявайки, че не е първият, който е изневерил.

„ Не е правилно, че съм изневерил първи. Казах, че няма да приказвам и не го направих, само че прочетох доста подправени вести през последните няколко седмици. Някои от тези подправени вести накараха и моите деца да страдат. Истинската рецесия беше сред март и април предходната година, само че страдах дълго време. Преминах през сложен интервал, стопирах да играя футбол, изгубих татко си от COVID-19 и когато имах най-голяма потребност от нея, жена ми я нямаше “, сподели Тоти в изявление за „ Кориере каузи сера “.

Той сподели, че самичък е отговорен за развода и упорства, че се е срещнал с актуалната си половинка Боки след изневярата на Блази.

„ Когато се счупи, се счупи на половина – 50 на 50. Трябваше да съм повече с нея. През септември предходната година до мен започнаха да стигат спекулации, че Илари има различен. И повече от един. Никога не съм го правил от 20 години, само че когато някои хора, на които вярвам, ме предизвестиха за това, станах недоверчив. Погледнах телефона ѝ и видях, че има трети човек, който е работил като медиатор сред Илари и различен човек. Нещо като: „ Ще се забележим в хотела. “

В предишното имаше доста спекулации за нас, само че това бяха в действителност спекулации. Ето го доказателството. Фактите. И това ме тласна към меланхолия. Не можах да заспя. Преструвах се, че нещата са наред, само че това към този момент не бях аз. Измъкнах се от тази обстановка единствено с помощта на Ноеми “, изясни Тоти.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР