Легендата на Рома Даниеле Де Роси вече е част от

...
Легендата на Рома Даниеле Де Роси вече е част от
Коментари Харесай

Де Роси: Феновете в Аржентина са най-лудите

Легендата на Рома Даниеле Де Роси към този момент е част от аржентинския гранд Бока Хуниорс. 36-годишният италианец подписа с Бока, откакто договорът му с Рома не беше възобновен. Той изкара 18 години в италианската столица, като даже обмисляше да постави завършек на кариерата, само че любознанието да опита футбола в Аржентина въпреки всичко е победило, излиза наяве от думите му след подписването с Бока Хуниорс за един сезон.

" Няма да укривам, притеснявах се да дойда със фамилията си в Аржентина. 36 години съм живял на едно място и концепцията за пренасяне ме безпокоеше. Но си дадох сметка, че в последните 20 години прекарах в среда, където футболът е полуда 24 часа в денонощието.

Можех да отида на по-спокойно място или на още по-щуро. Избрах второто и съм сигурен, че със фамилията ми ще се насладим на това прекарване. Феновете в Аржентина са най-лудите в света. Не желаех да изучавам децата си да се опасяват от живота и по тази причина съм тук ", разяснява Де Роси, който откри удостоверение на думите си още в първия ден в Аржентина, където локален фермер кръсти новородено теленце на неговото име.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР