Легендата на родния тенис - Мануела Малеева е в несвяст,

...
Легендата на родния тенис - Мануела Малеева е в несвяст,
Коментари Харесай

Голямата Мануела Малеева в несвяст: Кошмарът на живота й се завърна!

Легендата на родния тенис - Мануела Малеева е в несвяст, разкриха близки до нея хора, които обясниха, че най-големият й призрачен сън в лицето на мъж, се е завърнал.

Помним, че преди дни Мануела описа обществено пред Наталия Симеонова за някогашния си другар, който цели шест години я подлагал на душевен и доста тежък тормоз. Човекът явно е имал психически проблеми - един тип фанатик, каквито сме гледали по филмите. За жал обаче ги има в обилие и в действителния живот.

" Този мъж ме подведе. Тръгна от съжалението ми, от възприятието ми за дълг, а след това се обърна и си позволяваше да ми прави подиуми и даже да ме заплашва. Той ме отдели от околните ми хора, от приятелите, от всички. И го направи по метод, какъвто единствено на кино може да видите - постепенно, последователно, малко по малко. Искаше ме единствено за него, а аз бях в много сложен прочувствен интервал след бракоразвод, когато се запознахме и се поддадох ", описа Мануела Малеева.

Тя таман показа, че е съумяла най-сетне да изтрие този мъж от живота си и да го напъди, когато преди часове той още веднъж се свързал с нея - позвънил от прикрит номер по телефона.

" Мануела изтръпна. Не знаем дали е схванал за изявлението, евентуално, само че й сподели, че му липсва и че я обича. Това е полуда и нека да не й се закачи настойчиво за следващ път ", разясняват източниците.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: мъж Мануела Малеева приятел тенис филми Наталия Симеонова кино
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР