Легендата на родната чалга Радо Шишарката поднови активната си кариера,

...
Легендата на родната чалга Радо Шишарката поднови активната си кариера,
Коментари Харесай

Радо Шишарката отново в готовност за купони, надви инсулта

Легендата на родната чалга Радо Шишарката възобнови дейната си кариера , разбра HotArena .

Преди година и половина Радослав Петров , както е същинското име на изпълнителя на " Тигре, тигре ", претърпя инсулт на сничманата площадка на " Столичани допълнително " . За благополучие, обстановката бе овладяна в точния момент. Изпълнителят прекара известно време в болница, след което до скоро се възсрановяваше с всевъзможни лекарства. Сега, обаче, той се е върна към остарелия си метод на живот.

Разбира се, не на същите, обороти, както преди, само че подобрението му е очевидно и непрекъснато. Радо Шишарката през днешния ден признава, че се усеща добре, в чудесно здраве и и всичките проблеми към този момент са в предишното му. Започнал е да приема и предложения за участия, само че гледа да не се преуморява. Скоро ще пее в София, а преди този момент и на женитба. Радва се, че хората още го търсят и желаят.

Въпреки че би трябвало много да се пази и нощният метод на живот не е целесъобразен, Петров споделя, че е доста по-внимателен от преди . Алкохолът също е в графата със забрани, само че Радо си разрешава по една чашка за въодушевление, когато има рецитал , написа " България през днешния ден ".
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР