Легендата на Реал Мадрид Икер Касийяс благодари на суперзвездата на

...
Легендата на Реал Мадрид Икер Касийяс благодари на суперзвездата на
Коментари Харесай

Икер Касийяс получи бира от Меси

Легендата на Реал Мадрид Икер Касийяс благодари на суперзвездата на Барселона Лионел Меси за получените бири. Както е известно, през предишния декември “Будвайзер” реши да прати персонализирана бутилка с бира на всеки пазач, осъден от аржентинеца, по случай неговия гол номер 644 за каталунците, с което той задмина именития Пеле по попадения единствено за един клуб.

“Вече си мислех, че няма да дойдат! Но ето я моята персонализирана бутилка. Поздравления, Меси за твоя рекорден гол номер 644. Помня, когато ми вкара твоите попадения номер 264 и 265… Добър мач, положително тъждество и най-хубавото - това, че в никакъв случай не ми вкара отново”, написа Касийяс в обществените мрежи.

Въпросният дуел е от 7 октомври 2012 година, когато Реал Мадрид и Барселона приключиха 2:2 с голове на Меси и Кристиано Роналдо. След това стражът се изправи още три пъти против Бълхата като състезател на Реал Мадрид, само че в тези мачове нападателят не съумя да се разпише. Въпреки това, Меси има цели 17 попадения против Касийяс. Именно поради това някогашният съотборник на вратаря в испанския народен тим и сегашен подобен на аржентинеца - Жерард Пике, реши да се пошегува с някогашния футболист.

“Икер, допускам че не можеш да побереш всички бутилки вкъщи…Ако е по този начин, прати ми някоя”, написа Пике в Инстаграм. Касийяс незабавно му отговори: “Имаш прекомерно доста свободно време! Между ютюбърите, футболния ти клуб и твоите изявления…трябва да се въстановяваш, нали по този начин? Дързък си!” Защитникът обаче му отвърна: “Наистина в последно време съм пренатоварен, само че в случай че имаш потребност от помощ с разтоварването на всичките каси с бири, когато дойдат, звънни ми и ще ти подам ръка”.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР