Легендата на Реал (Мадрид) Икер Касияс поде онлайн кампания в

...
Легендата на Реал (Мадрид) Икер Касияс поде онлайн кампания в
Коментари Харесай

С видео от най-грубите си грешки Касияс поде кампания в подкрепа на Кариус и вратарите

Легендата на " Реал " (Мадрид) Икер Касияс поде онлайн акция в отбрана на вратарите. 37-годишният испанец разгласява в обществените мрежи видео с част от най-кошмарните неточности, които е допускал.

" Зад всеки от нас стои човешко създание. Нека който не е допускал неточности, да вдигне ръка. Трябва да се учим от нашите неточности и да ги одобряваме по-човешки ", написа някогашният дълготраен капитан на " Реал " и националния тим на Испания.

Вратарят на " Порто " приключи обявата си с хаштаг #yotambienfallo ( " Аз също бъркам " ).

Повод за реакцията на Касияс са непрекъснатите рецензии към вратаря на " Ливърпул " Лорис Кариус. Германецът позволи две кошмарни неточности във финала на Шампионската лига, които донесоха трофея на " Реал ".

Detrás de cada uno de nosotros, hay una persona. Que levante la mano quien no haya fallado alguna vez. Aprender de nuestros errores nos hará más fuertes y aceptarlos más humanos. #yotambienfallopic.twitter.com/jwLOdicfTh
— Iker Casillas (@IkerCasillas) 24 юли 2018 година

" Тези офанзиви против Кариус ще спрат ли в миналото? Има доста по-сериозни проблеми в света, по дяволите. Оставете момчето на мира! Той също е човек. Като всички нас ", написа Касияс преди два дни.

Кариус срещна поддръжка и от съотборника си в " Ливърпул " Мохамед Салах. " Бъди мощен. Тези неща се случват и на най-хубавите играчи в света. Игнорирай тези, които ненавиждат ", написа египетският нападател.

След злополучния за Кариус мач с " Реал " той стана обект на големи рецензии и даже на смъртни закани. Наскоро немският вратар показа, че обстановката не се е трансформирала от този момент.

" Към тези, които се любуват да гледат по какъв начин другите хора се провалят и страдат - скърбя ви. Каквото и да се е случило в живота ви, с цел да таите толкоз яд и ненавист, апелирам се то да отмине и да ви се случват хубави неща ", сподели Кариус.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР