Легендата на Реал Мадрид Гути е убеден, че клубът няма

...
Легендата на Реал Мадрид Гути е убеден, че клубът няма
Коментари Харесай

Легенда на Реал Мадрид: Клубът не трябва да дава 150 милиона за Белингам, а за Холанд и Мбапе

Легендата на Реал Мадрид Гути е уверен, че клубът няма потребност да притегля атакуващия халф на Борусия (Дортмунд) Джуд Белингам и вместо това би трябвало да насочи напъните си към други трансферни цели.

Някогашният полузащитник беше посетител в известното испанско предаване “Ел Чирингито ”, в което съобщи, че Реал не трябва да дава 150 млн. евро за Белингам. Като причина той уточни съществуването на надарени млади халфове в състава на Карло Анчелоти, като назова съответно името на Федерико Валверде. Попитан от водещите за коя позиция тогава клубът би трябвало да похарчи съществени пари, Гути отговори, че отборът има потребност от нов централен нападател и загатна головата машина на Манчестър Сити - Ерлинг Холанд. Той добави, че друга подобаваща трансферна цел е Килиан Мбапе от Пари Сен Жермен поради умеенето му да играе на разнообразни позиции в офанзива.

Мбапе и Холанд бяха свързвани с мадридичани през предишното лято, само че французинът преподписа с ПСЖ, а норвежецът избра да премине в Сити. Смята се, че двамата остават в полезрението на “лос бланкос ”, само че в този момент на напред във времето е привличането на Белингам.

Бъди част от " Домът на почитателите ”, играй и печели със Sportal.bg.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР