Легендата на Райън Гигс, който бе и асистент на Луис

...
Легендата на Райън Гигс, който бе и асистент на Луис
Коментари Харесай

Гигс: Ван Гаал ме удари в корема при първата ни среща

Легендата на Райън Гигс, който бе и помощник на Луис ван Гаал по време на престоя му на " ", описа следващата забавна история, касаеща странния темперамент на холандския експерт. Уелсецът разкри, че на първата среща сред тях е получил мощен удар в корема от Ван Гаал.

" Той беше друг от Мойс. Много мощно преобладаващ. Първият път, в който се срещнахме, той ме удари в корема. Отидох при него със лист с играчите, които съгласно мен са били положителни в представянето си, и с тези, които не са били по този начин положителни. Отидох да го видя в хотела, в който беше настанен. Той отвори вратата, изгледа ме от горе до долу, сподели ми " в добра форма си " и ме удари в корема. Ударът беше и мощен и аз не знаех какво да направя. Можех да му отвърна, само че тогава щях да остана без работа. Но той беше подобен. Много преобладаващ и подготвен всеки миг да се изпречи тъкмо против лицето ти ", споделя Гигс.

" Той се грижеше за щаба и играчите си и беше в действителност добър човек, само че беше доста чудноват ", прибавя уелсецът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР