Легендата на NFL Том Брейди, който наскоро се пенсионира на

...
Легендата на NFL Том Брейди, който наскоро се пенсионира на
Коментари Харесай

След пенсионирането: Том Брейди става съсед на Иванка Тръмп

Легендата на NFL Том Брейди, който неотдавна се пенсионира на 44-годишна възраст, възнамерява да реалокира фамилията си в обстойно еко имение на извънредния остров Индиън Крийк в Маями, а DailyMail.com се снабди с извънредни фотоси на имението, което се строи.

Брейди и брачната половинка му, топмоделът Жизел Бюндхен, възнамеряваха да се реалокират в имението, наречено Billionaire Bunker, откакто закупиха парцел за 17 милиона $ там в края на 2020 година Оттогава те събориха към този момент действителен дом с повърхност близо 1800 кв. м. и издигат на негово място съвременно екологично имение.

Въздушните фотоси демонстрират хода на строителния развой. Парцелът е разчистен и структурите стартират да се оформят върху парцела от два акра, който може да се похвали с аспект към океана и осветения неонов контур на Саут Бийч.

Островът – по-малък от 800 кв. м., е бил магнит за милиардери, звезди и авторитетни двойки, които са го търсили, поради неговата самота и сигурност.

След като строителството завърши, фамилията ще бъде съседи на Джаред Къшнър и Иванка Тръмп, хотелския магнат Джефри Софър и милиардера вложител Карл Айкан.


Брейди разгласи отдръпването си от НФЛ във вторник след кариера, по време на която завоюва рекордните седем шампионата на Super Bowl и се утвърди като може би най-великият състезател в историята на спорта.

44-годишният Брейди, прочут със своята непримиримост, интелигентни качества за игра и удивително водачество, прекара 20 сезона в New England Patriots, където завоюва шест трофеи от Super Bowl и добави още една предходната година в първия си сезон с Bucs.

Източник заяви пред Page Six, че Брейди и Бюндхен възнамеряват да играят дейна роля в дизайна на новия си дом, който ще споделят със сина си Бенджамин, 12 година, щерка си Вивиан, 9 г, и сина на Брейди от предходен брак, Джак.

Твърди се, че фамилията са запалени почитатели на дизайна и обичат да се концентрират върху елементи като разнообразни стилове на дръжките на вратите.

За бразилската хубавица Бюндхен е изключително значимо парцелът да е „ екологично чист “.

Островът от 300 акра е ангажиран единствено от 34 имота със междинна стойност от 20 милиона $. Сгушен около залива Бискейн, той се смята за един от най-безопасните и богати анклави в страната.

Островът, до който се стига единствено по един-единствен охранителен мост, е предпазен от частна полиция, която патрулира непрекъснато пешком, по небе и суша.

Всеки дом на Indian Creek е издигнат към периметъра на острова, с цел да се подсигурява, че всички поданици имат аспект към брега. Ексклузивен кънтри клуб – цялостен с голф игрище – се намира в средата му.

Островът, сврян сред Маями и Маями Бийч, получи прозвището „ Бункер на милиардерите “ поради извънредно богатите си поданици.

Брейди би трябвало да стартира по-малко безреден живот, откакто разгласи пенсионирането си във вторник, откакто предходната седмица разкри, че възнамерява да прекарва повече време със брачната половинка и децата си. „ Не постоянно е това, което желая “, сподели Брейди пред Джим Грей от SiriusXM предходната седмица. „ Това е, което желаеме като семейство. “

Обсъждайки брачната половинка и децата си, Брейди акцентира, че дължи на фамилията си поддръжката, която му оказват. „ Тя заслужава това, от което се нуждае от мен като брачен партньор, а децата ми заслужават това, от което се нуждаят от мен като татко “, сподели Брейди.

Брейди и брачната половинка му, които имат благосъстояние с обща чиста стойност от 650 милиона $ – към този момент имат многомилионно портфолио от недвижими парцели с първокласни домове във Флорида, Калифорния и Монтана.

Двойката принадлежи към ултра-ексклузивния клуб Йелоустоун в Биг Скай, Монтана.

През декември 2020 година, същия месец, когато купиха новия си имот, двойката продаде имението си от над 3600 кв.м. в Бруклин, Масачузетс за 32,5 милиона $, заяви Forbes.

Предишният им дом, който се намира на имот от пет акра, бяха оборудвани с йога студио, спа център и винена стая.

Двойката също завърши с продажбата на жилището си с пет спални и 579 кв. м. в Трибека за 36,8 милиона $ предишния месец – откакто заплати 25 милиона $ за парцела през 2018 година

В новия си извънреден квартал, Брейди и фамилията му ще бъдат в компанията на милиардери вложители, бизнесмени и някои други имена. Знаменитата двойка ще живее единствено на две порти от Иванка Тръмп и Джаред Къшнър, които купиха лот за 30 милиона $ на острова в края на 2020 година от музиканта Хулио Иглесиас.

Милиардерът Софър, който в миналото беше женен за топмодела Клаудия Шефер, се реалокира в квартала, откакто купи имението на сестра си за 17 милиона $ в края на 2020 година

Друг милиардер, Икан, живее в имение за 24 милиона $ на острова. Също наоколо е създателят на Hotels.com Робърт Динер, който населява парцел от над 4300 кв. м. със брачната половинка си Мишел. Двойката купи имението си за 5 милиона $ през 2000 година

Бившият основен изпълнителен шеф на Sears Еди Ламперт се реалокира на острова, откакто си купи вила за 38,4 милиона $ през 2012 година

Други съседи милиардери включват някогашния основен изпълнителен шеф на United Airways Ракеш Гангвал и основният изпълнителен шеф на Marquis Bank Хавиер Холц.

Островът в миналото е бил дом на редица звезди, в това число Бионсе и Джей Зи, които продадоха дома си на холандския бизнесмен Герт-Ян Бакер за 9,3 милиона $ през 2010 година

Супермоделът Адриана Лима също наричаше острова дом, до момента в който не продаде имението си за 40 милиона $ предходната година. Тя купи парцела за 9 милиона $ през 2009 година, оповестява Miami Herald.

Разтърсващата колумбийска певица Шакира също в миналото е живяла на острова.
Източник: bg-voice.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР