Легендата на Милан и дългогодишен помощник-треньор на Карло Анчелоти Мауро

...
Легендата на Милан и дългогодишен помощник-треньор на Карло Анчелоти Мауро
Коментари Харесай

Мауро Тасоти назова проблема на Милан

Легендата на Милан и дълготраен помощник-треньор на Карло Анчелоти Мауро Тасоти даде изявление за "Гадзета дело Спорт ", в което разяснява дразгите сред Паоло Малдини и Ралф Рангник, който е спряган за идващ треньор на Милан: "Прекалено дистанциран съм от обстановката. Карло Анчелоти обаче сподели нещо правилно - най-важно е треньорът да бъде добър. Все отново чужденците имат един проблем допълнително ".

"Тифозите на Милан постоянно са били там и постоянно са изпълвали стадиона. Това е в тяхната природа. Необходимо е напълно малко да бъдат въодушевени. Те са същинско благосъстояние за клуба ".

"Логично е да кажем, че е належащо още веднъж да забележим Милан на високо ниво. Това е добре и за другите клубове, за италианския футбол като цяло. Проблемът е, че притежателите нямат класифициран проект, оттова става мъчно. Липсва неизменност. Първо си потегли Лео, след това Гатузо, по-късно Бобан, а в този момент Малдини наподобява с един крайник на открито. Нещата непрекъснато се трансформират и по тази причина е мъчно. Никъде и в никакъв случай не сме виждали треньор, който да печели самичък, само с млади момчета. Или влагаш доста пари в меркатото, или би трябвало да имаш ясни хрумвания. Може би Рангник ги има. Проблемът не е Рангик, а упованията, че Милан би трябвало да се бори за шампионска лига. Освен това в този интервал конкуренцията е слаба. Като изключим Юве и Интер, Аталанта прави запаметяващите се неща, само че има късмет да се намесиш в борбата за топ 4 ", съобщи Тасоти.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР