Легендата на Милан и Бразилия - Кака вярва, че Рафаел

...
Легендата на Милан и Бразилия - Кака вярва, че Рафаел
Коментари Харесай

Кака за Леао: Милан му дава много, напускане може да е лоша идея

Легендата на Милан и Бразилия - Кака има вяра, че Рафаел Леао би трябвало да остане в гранда от Милано, само че въпреки това, в случай че играчът желае да си тръгне, в този момент е верният миг. Португалският национал договаря за удължаването на контракта му с Милан, само че към момента няма реализирано съглашение. Настоящият договор на Леао изтича през юни 2024 година, а юристът му Тед Димвула удостовери, че футболистът желае да остане в сегашния си клуб.

„ Той е приказен състезател. Много го одобрявам “, съобщи Кака пред вестник " Gazzetta dello Sport ".

„ Ако обаче гледа на италианския футбол като временен миг в кариерата си, тогава би трябвало да си тръгне. Сега е верният миг. Аз мисля, че би трябвало да остане, тъй като не виждам италианският футбол като временен стадий, а от време на време да напуснеш Милан не е по никакъв начин добра концепция “, разяснява 40-годишният Кака.

„ Не обичам сравненията и мисля, че Леао би трябвало да обмисли всичките си варианти. Милан му дава доста. Срещнах Галиани в Катар по време на Световното състезание по футбол и той сподели, че Серия А се трансформира в една стъпка в кариерата на играчите. Не го виждам по този метод. Серия А остава доста конкурентна лига за нападателите. Не мисля, че е маловажно състезание, даже в случай че става дума за друга икономическа мощ. Научих доста в Италия и станах състезател, който почитателите помнят “, сподели още някогашният бразилски футболист.

Тимът на Милан се приготвя за гостуването на Интер в неделя в огромното дерби на Милано. 

„ Милан позволи доста голове в последно време, само че в този момент идва дербито. Това е доста значим мач. Очаквам уравновесен дуел. Милан няма нищо по-малко от Интер, макар че последните резултати не бяха положителни “, добави Кака.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР