Легендата на метъл-музиката Фил Анселмо разкри, че е фен на

...
Легендата на метъл-музиката Фил Анселмо разкри, че е фен на
Коментари Харесай

Метъл-легенда: Обичам България и Кубрат Пулев!

Легендата на метъл-музиката Фил Анселмо разкри, че е почитател на България и родната звезда на професионалния бокс Кубрат Пулев. Бившият вокалист на именитите Pantera в този момент е в Сърбия за концерт с една от новите си групи The Illegals.

В България той е гостувал неведнъж, само че най-много с групата си Down, а преди разпадането си Pantera по този начин и не пристигнаха на родна територия. Явно Анселмо е останал със страхотни усещания от престоите си у нас и се е влюбил в страната ни, а около нея стиска палци и за Кобрата.

Музикантът в никакъв случай не е криел, че боксът е обичаният му спорт, а към този момент на всички ни е ясно и кой е неговият любимец в тежка категория при експертите. От американците там най-силно усещане прави Дионтей Уайлдър, само че Анселмо стиска палци на българина.

Това самопризнание вокалистът направи пред телевизия ММ. Едно от най-запомнящите се участия на Анселмо и Down в България беше на 25 юли 2008 година, когато подгряваха Metallica на концерта на "Васил Левски " и публиката полудя от кеф на осъществяванията и на двете групи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР