Легендата на Маями Хийт Дуейн Уейд все още не е

...
Легендата на Маями Хийт Дуейн Уейд все още не е
Коментари Харесай

Дуейн Уейд все още не е решил бъдещето си

Легендата на Маями Хийт Дуейн Уейд към момента не е взел дефинитивно решение къде ще продължи кариерата си през сезон 2018/19, разясняват анализаторите в американските медии.

Пред 36-годишния баскетболист има две варианти – да остане при „ Горещите “ или да одобри примамлива оферта от Китай, която е за период от три години и е на обща стойност 25 милиона $.

„ Все още мисля. Времето ще покаже къде ще играя. На този стадий от кариерата ми всяко решение е тясно обвързвано със фамилията. Искам да взема решението, което е най-хубаво за мен, само че и за околните ми. В момента синът ми е на 16 години и желая да съм сигурен, че в идващите години ще има всичко, което му е належащо да се развива като човек и като баскетболист “, разяснява Уейд пред ESPN.

Дуейн Уейд има зад тила си 15 сезона в Националната Баскетболна Асоциация, където дебютира през сезон 2003/04 с екипа на Маями Хийт, а индикаторите му за този интервал са 22.5 точки, 5.5 асистенции, 4.7 битки и 1.6 откраднати топки приблизително на мач.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР