Легендата на Маями Хийт Дуейн Уейд не е мислел, че

...
Легендата на Маями Хийт Дуейн Уейд не е мислел, че
Коментари Харесай

Дуейн Уейд обясни защо двамата с ЛеБрон не са преминали в Чикаго през 2010 г.

Легендата на Маями Хийт Дуейн Уейд не е мислел, че трио сред него, ЛеБрон Джеймс и Дерик Роуз щеше да донесе триумф на Чикаго Булс през началото на предишното десетилетие. През лятото на 2010-а Джеймс и Уейд са свободни сътрудници и желаят да се причислят към водения от Роуз тим на Чикаго, само че вместо това заформят " Голямото трио " в Маями дружно с Крис Бош.

" Чикаго беше мястото, в което желаех да играя. ЛеБрон също го обичаше. Обичахме Чикаго. Също по този начин пазарът там е голям. Очевидно, слънцето в Маями също беше ужасно. Имахме два чудесни избора ", споделя именитият №3 пред Essentially Sports.

" В тима към този момент имаше двама играчи, които управляват топката. И по-късно в Лигата навлезе млада изгряваща звезда, която също се нуждаеше от топката, с цел да господства. По това време не си мислех, че щеше да се получи за нас... Ако в тима бяхме аз, ЛеБрон и Дерик Роуз, щеше да ни е мъчно. Затова взехме решение да изберем това, което съгласно нас беше по-добро за отбора от баскетболна позиция ", изяснява Уейд.

По-късно в кариерите им тримата въпреки всичко играха дружно - през сезон 2017/18 в Кливланд. Това обаче се случи в най-лошия интервал на Дерик Роуз, който даже обмисляше да се откаже от играта по средата на сезона, а Уейд към този момент бе в преклонна възраст и към този момент не можеше да демонстрира най-хубавото от себе си. И двамата бяха разменени по-късно през акцията.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР