Легендата на Манчестър Юнайтед Рой Кийн твърди, че Ерик тен

...
Легендата на Манчестър Юнайтед Рой Кийн твърди, че Ерик тен
Коментари Харесай

Рой Кийн твърди, че Ерик тен Хаг не е успял да изпълни собственото му искане на Манчестър Юнайтед

Легендата на Манчестър Юнайтед Рой Кийн твърди, че Ерик загар Хаг не е съумял да осъществя личната си упоритост още веднъж да трансформира Олд Трафорд в цитадела.

Домашната форма на Юнайтед остави доста да се желае до момента този сезон, като Червените дяволи изгубиха четири и приключиха наедно в един от 11-те си домашен мача. Тези загуби включват провали от Брайтън, Кристъл Палас, Манчестър Сити и Борнмът, като последният беше изключително извънредно с 3-0 от Черешките в „ Театъра на фантазиите “.

За толкоз дълго време, най-много при славното ръководство на сър Алекс Фъргюсън, домакинската форма на Юнайтед е това, което ги направи толкоз сполучливи. Отборите пристигаха в алената половина на Манчестър, уплашени от това, което ги очакваше.

Както се вижда от метода, по който тимовете от по-ниско равнище на таблицата в този момент подхождат към срещите против Юнайтед, тимовете към този момент не таят същия боязън, както в миналото. Това сигурно мисли Кийн, както се вижда от мненията му за последното из...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР