Легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс се присъедини към други

...
Легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс се присъедини към други
Коментари Харесай

И Райън Гигс разкритикува Манчестър Юнайтед

Легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс се причисли към други две клубни икони - Гари Невил и Рой Кийн, в рецензиите им към отбора след загубата с 1:3 от Ливърпул.

“През сезона можеш да губиш в тези мачове. Когато Юнайтед печелеше купите на Англия, отивахме на “Анфийлд” и в доста случаи губехме. Същото беше и на “Олд Трафорд”. Проблемът е в този сезон. Това утежнява сезона още повече. Влошаващо е, тъй като сезонът е разочароващ, а когато загубиш от враговете си, явно е, че почитателите ти няма да са щастливи. Жозе Моуриньо поема огромна част от рецензиите, вярно или не, само че играчите също би трябвало да поемат отговорност. Не е той този, който не може да управлява топката, нито този, който влиза на Мане, както Андер Ерера направи с глупавото си деяние.
So Ryan Giggs is fed up with Lukaku #MUFC pic.twitter.com/tMa8MqyPEw
— BoyleSports (@BoyleSports) December 17, 2018 Преди имахме нападатели като Ерик Кантона, които превръщаха неприятните топки в положителни. Сега разполагаме с нападатели като Ромелу Лукаку, които вършат положителните топки неприятни. Когато не биеш Уулвърхамптън или Кристъл Палас вкъщи, би трябвало да поемеш рецензията. Играчите от настоящия състав са по-добри от това. Стандартите на Манчестър Юнайтед през годините са били високи, а тези играчи са ги намалили. Мениджърът би трябвало да поеме огромни рецензии за това. Виждаме по какъв начин Лукаку и Пол Погба се показват на най-високо равнище на Мондиала. Прибират се в клуба и не са на това равнище. 19 точки зад Ливърпул. Този отбор не е с 19 точки по-лош от Ливърпул”, съобщи Гигс пред Optus Sport. Премиър лийг 17 кръг, неделя 16 декември  Ливърпул 3:1краен резулат  Манчестър Юнайтед
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР