Легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс разкри, че най-трудният опонент

...
Легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс разкри, че най-трудният опонент
Коментари Харесай

Гигс: Най-трудният ми съперник беше Санети

Легендата на Манчестър Юнайтед Райън Гигс разкри, че най-трудният конкурент през дългата му кариера и бил дългогодишният капитан на Интер Хавиер Санети, който даже счупил носа на уелсеца по време на един от мачовете сред двата отбора във Висшата лига.

Гигс изигра над хиляда професионални мача в кариерата си, в това число рекордните 963 за "червените дяволи ", като най-трудно му е било против аржентинеца Санети. "Това е най-тежкият ми противник. Можеше да тича без отмора и беше играл като халф преди, тъй че работеше добре с топката, можеше да се пази, беше доста здрав и даже ми счупи носа по време на четвъртфиналите против тях. Той притежаваше всичко нужно за един бранител ", показа Гигс. Манчестър Юнайтед в профил Интер по пътя си към трофея в Шампионската лига през 1999 година, а 10 години по-късно Гигс още веднъж се изправи против Санети в най-престижния европейски клубен шампионат, този път на осминафиналите, като триумфът отново бе за "червените дяволи ".

В същото Гигс разкри и кой е най-хубавият състезател, с който в миналото е играл. "Най-добрият е Кристиано Роналдо, само че той бе в Юнайтед единствено няколко години. Скоулс е най-хубавият, с който в миналото съм играл. Виждали сте го. По време на тренировките той беше необикновен, никой не можеше да го приближи. Мозъкът му работеше по-бързо от на всички останали, имаше страховит набор от подавания и беше малко гадняр. Ако някой го бе ядосал на подготовка, това оставеше в главата му и той си отмъщаваше, на идващия ден или след шест месеца. Тъкмо когато си мислиш, че ще му вземеш топката и той правеше леко залъгващо придвижване, беше брилянтен ", сподели Гигс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР