Легендата на Манчестър Юнайтед - Пол Скоулс разкри кой е

...
Легендата на Манчестър Юнайтед - Пол Скоулс разкри кой е
Коментари Харесай

За 20 години само 1 отбор се престрашил да попита за Скоулс

Легендата на Манчестър Юнайтед - Пол Скоулс разкри кой е единственият клуб, който в миналото се е опитал да го притегли. Полузащитникът прекара цялата си кариера на "Олд Трафорд ", завоюва 11 трофеи на Англия и изигра повече от 700 дуела с екипа на "червените дяволи ".

Години наред той бе пример на своя пост и малко на брой в този интервал можеха да си помислят да го привлекат.

"Нямах информация за тимове, които да ме желаят. Имаше единствено едно телефонно позвъняване от сътрудник. Той ми позвъни, до момента в който бяхме на Евро 2000, с цел да ме попита дали бих имал предпочитание да мина в Интер, само че това е единственото позвъняване. Не чух нищо по-късно, а мениджърът не ми сподели нищо ", споделя Скоулс.

"Играех в обичания си клуб, печелихме титли от самото начало. Ако мениджърът ми беше споделил, че не ме желае, сигурно щях да си потегли, в случай че имаше огромен тим от чужбина, който да ме желае, само че в никакъв случай не е имало потребност да мисля за Барселона, Реал или Милан, тъй като бях в най-големият клуб в света. Не спечелихме толкоз пъти Шампионската лига, колкото трябваше, само че бяхме положителни колкото останалите, в случай че не и по-добри ", допълна Рижавият принц.

Бившият президент на Интер - Масимо Морати признава, че е опитал да купи англичанина. "Опитахме да притеглим Пол Скоулс. Даже дадохме на Манчестър Юнайтед празен чек. Говорихме с него, само че отговорът му беше къс и явен: "Ако желаете да играя за вас, би трябвало да купите този клуб ", споделя Морати.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР