Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс отново не спести критики

...
Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс отново не спести критики
Коментари Харесай

Пол Скоулс: Алексис Санчес не е нужен на Манчестър Юнайтед

Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс още веднъж не спести рецензии и мнение по отношение на протичащото се в клуба. Този път той разяснява прехвърлянето на Алексис Санчес, който от идването на " Олд Трафорд " не може да убеди, че заслужава мястото си в тима.

" Всички знаем, че Санчес е класен състезател. Той го сподели с изявите си в Арсенал и Барселона, само че тук нещата не му се получават. Каква е повода? Не знам. Не знам какво се случва в тренировките и зад кулисите. Още незабавно след прехвърлянето смятах, че той е непотребен ", съобщи Скоулс.

" Имаме задоволително играчи на тази позиция като Антони Марсиал и Маркъс Рашфорд. Разбира се, мислех, че той ще донесе още класа в състава, само че досега не виждам нищо такова. Дали той има проблем с мениджъра - не знам. Изглежда, че се старае, само че от време на време влизаш в неприятен интервал и увереността ти понижава. Надявам се той да получи късмет и да покаже качествата си, тъй като знаем, че те са огромни ", добави още някогашният футболист на Юнайтед.

 Пол Скоулс: Изненадан съм, че Моуриньо още е управител на Манчестър Юнайтед
Пол Скоулс: Изненадан съм, че Моуриньо още е управител на Манчестър Юнайтед

" Изненадан съм, че оцеля след загубата от Уест Хем "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР