Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс обвини Дидие Дешам в

...
Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс обвини Дидие Дешам в
Коментари Харесай

Скоулс към Дешан: Изкрещя като ученичка, за да ме накажат

Легендата на Манчестър Юнайтед Пол Скоулс упрекна Дидие Дешам в прекомерно театрално преиграване след нарушаване, което е донесло наказване за Скоулс за финала на Шампионската лига през 1999-та година.

Тогава Юнайтед съумява да в профил Ювентус след два доста тежки конфликта, с цел да си осигуря място във финала против Байерн Мюнхен. Скоулс обаче по този начин и няма опция да вземе присъединяване в срещата, откакто получава жълт картон на полуфинала, който го вади от огромния мач. Шотландецът счита, че тогавашния халф на "бианконерите " Дидие Дешам е преиграл за точно да извади легендата на Юнайтед от финалния конфликт.

"Бях доста отчаян в оня миг, само че няма какво да направиш по въпроса, трябваше да продължа напред. Влязох на шпагат против Дешам и дори не считам, че направих действително нарушаване ", стартира именитият халф.

"Беше тъкмо пред реферът и Дешам изкрещя като ученичка тъкмо пред лицето му, което по никакъв метод не ми оказа помощ. Бях сломен да пропусна финала, дружно с Рой Кийн, който също беше осъден ", приключи ретроспекцията си Скоулс.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР