Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил разкритикува отбора след загубата

...
Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил разкритикува отбора след загубата
Коментари Харесай

Гари Невил разкритикува Манчестър Юнайтед за трансферите през лятото

Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил разкритикува тима след загубата от Нотингам Форест с 1:2 в последния мач на състава воден от Ерик загар Хаг за 2023 година. 

Бившият бранител разкритикува тима за прехвърлянията, направени през лятото: " 85-те милиона паунда, изхарчени за Антони, са пресилени. Очевидно не е покрай това равнище, само че даже 70 милиона за Расмус Хойлунд са доста пари, 55 милиона за Мейсън Маунт, 80 милиона за Каземиро за петгодишен контракт са доста пари. Не трябваше да ги притеглят. Има доста покупко-продажби, които можете да започнете да разглеждате с на половина празна чаша, когато разглеждате набирането на футболисти. Отминаха дните, когато треньорите пътуваха три или четири нощи в седмицата, с цел да гледат други играчи.

Критиките на Невил бяха освен към играчите, а също и мениджъра Тен Хаг:

" На Тен Хаг беше разрешено да притегли който си изиска и това не би трябвало да се позволява. Има някои положителни играчи и някои неприятни. Те напущат терена като победена група. Феновете на Юнайтед ще бъдат доста разочаровани. Юнайтед бяха по-слаби от Нотингам, доста постоянно те са по-слаби от тимове на по-ниско равнище в лигата ".
 Ръководството на Манчестър Юнайтед възобнови контракта на Виктор Линдельоф
Ръководството на Манчестър Юнайтед възобнови контракта на Виктор Линдельоф

Но не и този на Рафаел Варан
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР