Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил най-сетне получи шанс да

...
Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил най-сетне получи шанс да
Коментари Харесай

Гари Невил: Непостоянният Погба имаше нужда от такъв мач

Легендата на Манчестър Юнайтед Гари Невил най-накрая получи късмет да похвали рекордната покупка на клуба Пол Погба. Френският ас набута 2 гола при популярния поврат от 0:2 до 3:2 против Манчестър Сити в неделя и най-накрая сподели какво умее, когато играе на върха на опциите си.

През последните месеци при всеки един отрицателен резултат таман 25-годишният Погба непроменяемо отнасяше най-големия дял от упреците. Преди градското дерби от 33-ия кръг, което можеше да трансформира „ гражданите” в най-ранния отличник във Висшата лига, халфът беше централна тематика, защото мениджърът на съперника Хосеп Гуардиола съобщи, че му е било препоръчано да подпише с играча през зимата.

Героят Погба: Нямаше по какъв начин да позволим на Сити да чества

Сега напълно резонно на всички места в британските медии суперлативите към представянето на Погба са много великодушни. „ Казах и го и през предходната година, споделям го още веднъж в този момент: Юнайтед е надалеч по-добър отбор с Погба в редиците си”, съобщи Гари Невил. „ Той носи надменност, убеденост и вяра”, добави някогашният британски национал.

Дербито на Манчестър и историите му за чиста полуда!

„ Когато си футболист и са те привлекли против толкоз доста пари (89 милиона паунда – б.р.), когато танцуваш, както той го прави, и носиш прическа като неговата, е нужно да играеш добре, с цел да получи самочувствието ти покритие. Не е доста крепко да викаш и да пееш, а да не играеш. Нужно е да се представяш на равнище, а през последните месеци той не се справяше добре, скара се и с мениджъра. Ситуацията е сложна.”

Играч на Сити се възмути от "дългите топки " на Юнайтед

„ Погба е приказен футболист и прави Юнайтед по-силен тим. Той е въоръжен с големи религия и доверие в личните си качества, но е нужно да бъде на сходно равнище регулярно. Юнайтед му гласоподава голямо доверие и чака да бере плодовете от този факт. Платените пари не бяха малко, тъй че пораждат огромни упования.”

„ Емблемата на Юнайтед е натоварена с голяма отговорност. Феновете на тима не желаят да гледат роботи. Те желаят темперамент, който да се демонстрира на терена, освен това регулярно. Погба е положително момче и мощен футболист. Надявам се за негово положително и за положителното на Юнайтед той да стартира да оказва въздействие в по-сериозните мачове и да носи успехите в тях”, добави Невил.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР